COOK IN WOOD - Grys wędzarnicze - WINO

  • Obserwuj produkt:
  • Dodaj recenzję:
  • Kod: C001.00
  • Producent: COOK IN WOOD
  • Kod producenta: 0760488236833
  • Dostępność: Wysyłka 24h Wysyłka 24h

  • Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 17,99 zł brutto
  • Cena katalogowa: 17,99 zł
  • (Cena katalogowa netto: 14,63 zł)
  • Rabat: 15 %
  • Cena netto: 12,43 zł 15,29 zł
  • szt.
  • Paypal - Karty płatnicze i kredytowe, Credit Agricole Raty 10 x 0%, Płatność gotówką w pobraniu, Płatność przelewem, Przelewy24 - bezpieczne płatności online , Raty online, SZYBKIE PŁATNOŚCI ONLINE , BLIK, GOOGLE PAY iMoje

Oferowane grille gazowe i akcesoria dostarczamy w ciągu 24 h (dni robocze) od momentu złożenia zamówienia.



ZAPYTAJ O INDYWIDUALNĄ OFERTĘ

Jarosław Broda 662 284 040, 602 138 644

Czerwone wino

Czerwone wino to napój przechowywany w dębowych beczkach w fazie przygotowania. Dąb nadaje winu niezwykłą siłę, zmienia jego kolor, smak i aromat. Po opróżnieniu beczka jest przesiąknięta aromatem wina a my zamieniamy ją w wiórka Ty zaś możesz je wykorzystać do wędzenia, grillowania lub pieczenia. Wspaniały aromat dębowego drewna przesiąkniętego czerwonym winem dopełni kompozycję przygotowywanych przez Ciebie potraw.

Sposób użycia

Przed użyciem należy moczyć wiórka przez 30 do 60 minut w wodzie. Namoknięte wiórka nie spalą się natychmiast, potrawy będą bardziej soczyste i aromatyczne.

Stosowanie wiórek w wędzarniach i generatorach dymu standardowe.

Na grillu węglowym lub opalanym drewnem wrzucamy wilgotne wiórka bezpośrednio na żar tuż przed rozpoczęciem grillowania.

Na grillu elektrycznym lub gazowym umieszczamy wilgotne wiórka w specjalnym pojemniku, zazwyczaj proponowanym przez producentów grillów jako akcesorium, a pojemnik z wiórkami nad palnikiem, ale pod rusztem. Dla lepszej efektywności zamykamy pokrywę w trakcie grillowania.

Produkt wykonany z beczek pochodzących z Francji i Hiszpanii. Opakowanie 360g.

Prawa autorskie zastrzeżone.